Pure One Classic (Series II)

De One Classic is vernieuwd! De Series II heeft een zachte satijn-achtige afwerking en is uitgerust met een hele waslijst aan nieuwe mogelijkheden ten opzichte van zijn voorganger. Maar het is gewoon ook een heel gunstig geprijsde goede digitale DAB+ radio met FM.

 

De One Classic heeft ook een ingang om een audiospeler aan te sluiten zodat deze radio ook als luidspreker kan dienen. In combinatie met de optioneel verkrijgbare accu C6L of losse batterijen is de One onafhankelijk van plek en plaats. Ofwel heerlijk muziek luisteren van radio of iPod, iPhone of andere audiospeler waar u maar wilt.

 

U heeft nog nooit gehoord van digitale DAB+ radio? Dan gaat u genieten! Niet alleen een geweldige schone klank zonder geruis en geknetter maar binnenkort ook nog eens een heleboel extra zenders. Kanalen die alleen via DAB of DAB+ te ontvangen zijn en niet via de FM. En gewoon door de ether! Geen kabel, geen abonnement, gewoon vrij te ontvangen, net zoals u van FM of AM gewend bent.

 

Met DAB haalt u ook nog eens een aantal hippe features in huis zoals het pauzeren en terugspelen van live radio, het selecteren op stationsnaam (i.t.t. zoeken op frequentie) en Listen Later, het later terugluisteren van uw favoriete programma.

 

TextSCAN laat luisteraars de veranderende tekst op het scherm pauzeren en controleren. Zo krijgen ze de tijd om de gegeven informatie te noteren zoals liedjes, uitvoerders, websites enz.

 

Listen Later hiermee kunnen luisteraars hun favoriete programma opslaan en later afspelen. Het programma wordt opgeslagen in het geheugen wanneer de radio aan staat of op standby. Blijft staan totdat deze wordt overschreven door een ander. Het geheugen kan ongeveer 45 minuten radio opslaan (afhankelijk van bitrate DAB station, varieert van 90 minuten voor 64kbps tot 30 minuten voor 192 kbps).